הלחמניות הדביקות האולטימטיביות
הלחמניות הדביקות האולטימטיביות דורשות מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח כשר, סוכר חום, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו הלחמניות הדביקות האולטימטיביות, הלחמניות הדביקות האולטימטיביות, ו לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים אגוזים על גיליון rimmedbaking. טוסט עד ניחוחות מעט כהה, 10-12minutes.
בואו להתקרר לחלוטין. הגדר 1 1/4 כוסות אגוזים בצד לחמניות.
ממיסים חמאה בתוך heavysaucepan קטן על חום בינוני. Stirin סוכר חום, שמנת, דבש, מלח, גרידת תפוזים, אם שימוש.מביאים לרתיחה, להפחית את החום tomedium, ומבשלים עד glazeis זהב חום מבריק, 3-4minutes.
יוצקים 1 כוס glazeinto תבנית אפייה, הטיה coatbottom וצדדים. הגדר זיגוג asideremaining.
מפזרים 1/2 אגוזי פקאן קלויים מעל תחתית מחבת הייבוש ולתת מגניב.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות חמאה, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, andkosher מלח באור bowluntil בינוני ורך, 2-3 דקות.תניח בצד את המילוי.
אגרוף למטה בצק; העברהלמשטח עבודה מקומח. ראש נסורת עם קמח. בעקבות הוראות הערות הטבחים, להרכבת מילוי bunswith ו 3/4 פקאן כוס. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. כיסוי ולחמניות צינה וזיגוג מכתים בנפרד.חנות הנותרים פקאן airtightat טמפרטורת החדר.
באופן רופף לכסות את המחבת עם plasticwrap או מגבת מטבח.
בואו בזריחת bunsrise חם, ללא טיוטה areauntil הוכפל בגודל, 45 minutesto 1 שעה, או 1 1/2-2 שעות אם doughhas היה מקורר לילה.
סדר מתלה באמצע ארוגים; מחממים ל 177°.
Whiskegg עם 1/2 כפית מים בקערה קטנה.
מברשת צמרות של לחמניות withegg לשטוף.
אופים, מסתובב panhalfway דרך ו tentingwith רדיד אם בראונינג מהר מדי, עד לחמניות זהובות, מילוי מבעבע,ומד מיד readthermometer מוכנס intocenter של לחמניות רושמת 85°, כ 50 דקות.
בואו מגניב במשך 5 דקות. הכפית נשארת בוערת.
מפזרים 1/2 כוסות cuppecans מעל.
בואו להתקרר במחבת ona חוט מתלה.
מגישים לחמניות חמות או בחדרספרטורה.
מרדדים את doughon flouredsurface קלות לתוך 12x16" מלבן about1/4 " עבה. מסדר את הבצק על פני השטח כל כךאחת צד ארוך facesyou.
מורחים את הקנמון-sugarmixture מעל הבצק, משאיר 1 " plainborder על הצד הרחוק ממך.
מפזרים 3/4 פקנס כוס על קינמון-sugarmixture. מתחיל עם הקצה הארוך ביותר אליך, לגלגל בצק לתוך בול עץ, הידוק כפי שאתה מגלגל, ו pattingin מסתיים אם הם מתחילים להתחדד. Pinchtogether התפר where the longside meets the rollto seal. סדר את הצד התפר למטה על משטח העבודה.
באמצעות largeknife, לחתוך את logcrosswise לחתיכות 9equal.קמח קלות את הסכין בין החתכיםאם הבצק חזק מדי. הפעל את הצד bunscut למעלה וללטף את העליוןכדי לשטח מעט.אם יש צורך, reshapeto ליצור עגול edgesby חופן יד lightlyfloured סביב כל לחמניה ולדחוף בעדינות ולהפוך אותם בתנועה מעגלית.
מניחים את הלחמניות מחבת מוכנה; spacethem באופן שווה זה מזה (לחמניות לא צריך לגעת זה בזה).