הליבוט-אספרגוס מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 277 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם חתכים אספרגוס, עגבניות, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו עוף וברוקולי מוקפץ, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים דגים, בצל, שום, gingerroot ואספרגוס; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד דגים כמעט פתיתים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
3
בזהירות לערבב את שאר החומרים. מבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג ותערובת מחומם היטב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.