המתכון אפוי הליבוט עם ארוגולה סלסה ורדה מוכן בסביבות 9 שעות ו -35 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 349 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הליבוט אפוי עם סלסה ורדה, הליבוט אפוי עם סלסה ורדה, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים את עירית, פטרוזיליה וגרידת לימון בקערה קטנה. כיסוי וצינה. זה יכול להיות מוכן 4 שעות קדימה, אבל לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
פטרוזיליה
עירית
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
לקבלת הליבוט אפוי: מעיל פילה הליבוט בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
שמן זית
3
מניחים את הדג על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מפזרים את המלח, פלפל וציפוי לימון צ ' ייב, הקשה מעט לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עירית
לימון
מלח
5
אופים את הדגים רק עד אטום במרכז, 9 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
להעביר פילה דגים 1 לכל אחד 4 צלחות. כף סלסה ארוגולה ורדה לצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
סלסה ורדה
ארוגולה
7
מגישים עם טריזי לימון, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
8
מערבבים את ארוגולה, פטרוזיליה, שמן זית, צלפים, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל אדום יחד בקערה קטנה. כיסוי וצינה. הסלסה יכולה להיות מוכנה 4 שעות קדימה, אבל לתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.