הליבוט אפוי עם ירקות
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט אפוי עם ירקות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו דג פוטית, יין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו הליבוט וירקות En Papillote, מנה אחת של הליבוט וירקות, ו הליבוט קלוי עם ירקות en Papillote (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
טפטוף עם מיץ לימון; מפזרים שמיר. למעלה עם עגבניות ו -6 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך פלפל שחור); מפזרים גבינה.
יוצקים יין לתוך צלחת; מכסים בנייר כסף.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.