הליבוט אפוי עם סלסה ורדה
הליבוט אפוי עם סלסה ורדה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמן זית, חומץ שרי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו הליבוט אפוי עם סלסה ורדה, הליבוט אפוי עם ארוגולה סלסה ורדה, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. שמן צלחת אפייה רדודה רק גדול מספיק כדי להחזיק את פילה דגים בשכבה אחת.מתבלים את הדגים קלות משני הצדדים במלח ופלפל.
מניחים את הפילה, צד העור למטה, בצלחת מוכנה.
אופים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 8 דקות; להתחיל לבדוק לאחר כ 5 דקות כדי למנוע overcooking.הכן את הרוטב
במעבד מזון, לשלב את השום, פטרוזיליה, טרגון, שמן זית, רסק אנשובי ואת 1 Tbs. חומץ. תהליך עד חלקה, לעצור פעם או פעמיים כדי לגרד את הצדדים של קערת העבודה. מתבלים במלח, פלפל ועוד חומץ, במידת הצורך.
מעבירים את הדגים לצלחות בודדות, למעלה עם הרוטב ומגישים מיד.
מגיש 4.עיבוד ממזון Williams-Sonoma Made Fast Series, Seafood, by Jay Harlow (Oxmoor House, 2007).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס