הליבוט אפוי קלף עם כוסברה וזנגביל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, מלח ים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בנייר האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אין לאפות עוגיות אורז פצפוצי ינשוף כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט ושימג'י אפויים בקלף, הליבוט ושימג'י אפויים בקלף, ו קלף קל - הליבוט אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים כל פיסת הליבוט במרכז גיליון קלף. מתבלים קלות עם הים salt.In קערה קטנה, לערבב יחד את החומרים הנותרים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים כף גדושה של התערובת על גבי כל פיסת הליבוט ולהתפשט באופן שווה.הפגיש 2 צדדים מנוגדים של הקלף וקפל. תמשיך לקפל את כל הדרך למטה עד שתגיע לדגים. לסובב את שני הקצוות של הקלף כך שזה נראה כמו עטיפת ממתק קשה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
הליבוט
ממתק תמנון בריט
4
מניחים כל מנה על תבנית אפייה ואופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר כל חבילה לצלחת ולהשתמש בזהירות בעת פתיחת האדים יהיה חם מאוד!
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.