קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות

הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות
הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, תפוחי אדמה fingerling, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות, רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל, ו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל.

הוראות

1
בקערה בינונית, לזרוק את הפטרוזיליה עם טרגון קצוץ וגרידת לימון. לשפשף את עשבי תיבול בכל רחבי הליבוט; לכסות ולקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הליבוטהליבוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מלח בנדיבות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
לנקז ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
4
תדליק גריל. במחבת nonstick גדול, לחמם את 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה, מרסקים אותם בעדינות עם מרית, עד שהם מתחילים להתפרק. המשך בישול, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי האדמה הם השחמה פריך, על 5 דקות בסך הכל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את כל עלי הטרגון ומבשלים מעל חום מתון עד הטרגון הוא ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
9
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד שהעגבניות מתפוצצות והחמאה מושחמת, כ -7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
10
טפטפו את ההליבוט בשמן זית והתבשלו במלח ופלפל. גריל פילה על חום בינוני גבוה עד חרוך יפה ופשוט מבושל, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מעבירים את הדג לצלחות וכפית את חמאת העגבניות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
מגישים מיד עם תפוחי אדמה מרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.