קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות

הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות
הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, תפוחי אדמה fingerling, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות, רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל, ו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל.

הוראות

1
בקערה בינונית, לזרוק את הפטרוזיליה עם טרגון קצוץ וגרידת לימון. לשפשף את עשבי תיבול בכל רחבי הליבוט; לכסות ולקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
הליבוטהליבוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מלח בנדיבות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לנקז ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
4
תדליק גריל. במחבת nonstick גדול, לחמם את 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה, מרסקים אותם בעדינות עם מרית, עד שהם מתחילים להתפרק. המשך בישול, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי האדמה הם השחמה פריך, על 5 דקות בסך הכל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את כל עלי הטרגון ומבשלים מעל חום מתון עד הטרגון הוא ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
9
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד שהעגבניות מתפוצצות והחמאה מושחמת, כ -7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
10
טפטפו את ההליבוט בשמן זית והתבשלו במלח ופלפל. גריל פילה על חום בינוני גבוה עד חרוך יפה ופשוט מבושל, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מעבירים את הדג לצלחות וכפית את חמאת העגבניות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
מגישים מיד עם תפוחי אדמה מרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.