הליבוט וצ'יופינו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 140 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1672 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם שום, מלח ופלפל כשרים, מלח ופלפל כשרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), Cioppino, ו גם קאל Cioppino 2 (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את צ ' וריסו, בצל, שום, סלרי ועגבניות במעבד מזון ולעבד עד חתיכות קטנות היטב טחון.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני ומוסיפים את צ ' וריסו הקרקע וירקות כדי לבשל עד צבעוניות ושומן הוא שניתנו. לאחר צ ' וריסו הקרקע וירקות מבושלים, מוסיפים את הקמח, הקורנית ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו טחון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
לטגן במשך 5 עד 7 דקות נוספות (זה מהווה את הבסיס של רו). לאחר מכן מוסיפים את היין האדום, מיץ עגבניות שמורות, ומניות עוף. מתבלים קלות עם מלח ופלפל ואז מכסים ומבשלים במשך 30 דקות. עם 10 דקות ללכת, להפוך את החום למעלה ולהוסיף את הסרטנים וצדפות למרק ואדים עד פתוח, זורק כל אלה פתוחים. להפחית את החום ורק לפני השירות להוסיף את השרימפס ולכבות את החום כך שהם לא מקבלים מעל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(מומלץ: סקרמנטו)
אבקת זרעי אהבה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
5
בעוד cioppino הוא בישול, להכין את הליבוט. מתבלים את הפילה במלח ופלפל וקורנית טרייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)
Cioppino
הליבוט
6
מחממים מחבת טחון גדולה ומוסיפים 2 מ " מ של שמן זית. לבשל פילה 4 דקות בצד 1 ולאחר מכן להפעיל פעם אחת בקצרה לפני הגדרת על מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מערבבים, שום, חמאה, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה ומערבבים לשלב. למרוח את החלק הפנימי של הלחם עם חמאת שום וטוסט על מגש סדינים בתנור. שמור כל שמאל מעל שום חמאה לשרת עם cioppino.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cioppino
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כדי לשרת, להגדיר שום שאור טוסטים בתחתית קערה שטוחה. למעלה עם הליבוט ואז מצקת מעל צ ' אופינו. למעלה עם כפית של חמאת שום שמורה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.