אם יש לך פילה הליבוט, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. נסו הליבוט ורקרוז, הליבוט ורקרוז, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד צבע קל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים עגבניות, חלפיניו ויין לבן. מבשלים עד שהיין מצטמצם ב-2/3, כ-5 עד 7 דקות. בעוד הרוטב מצטמצם, מחממים חמאה במחבת נפרדת על אש בינונית. דג העונה עם מלח כשר. כאשר חמאה מומסת, להוסיף הליבוט למחבת. מבשלים 2 דקות, להתהפך ולאחר מכן להעביר מחבת לתנור שחומם מראש ואופים עד מבושל דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
הליבוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר רוטב מחום כאשר מופחת ומערבבים זיתים ומיץ זית.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
כדי לשרת, לחלק את הרוטב שווה בין 4 צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מניחים הליבוט (צד קרמל הראשון למעלה) במרכז כל צלחת על גבי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מניחים פרוסות אבוקדו על גבי דגים, מפזרים מיץ לימון וכוסברה, כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.