הליבוט מצופה אגוזים עם אספרגוס קלוי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט מצופה אגוזים עם אספרגוס קלוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, תפוחי אדמה קלויים, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הליבוט מצופה אגוזים עם אספרגוס קלוי, טרגון-הליבוט קלוי עם חמאה חומה אגוזי לוז, ו הליבוט קלוי & אספרגוס עם כרישה מומסת.
הוראות
מחממים חמאה ו 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מברשת צמרות של פילה דגים עם ביצה לבן; מפזרים דגים באופן שווה עם 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית. מעיל צמרות של דגים עם אגוזים, לחיצה בעדינות לדבוק.
מניחים חצי דגים, צד אגוזים למטה, במחבת; לבשל 3 דקות או עד השחמה. הפוך את הדגים; לבשל 4 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
שלב הנותרים 1 כפית שמן זית, שום, ואספרגוס על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול; לזרוק לשלב.
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית, הנותרים 1/4 כפית פלפל, ו טימין.
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד פריך במכרז.
מגישים עם דגים ופלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.