קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

הליבוט-סביצ'ה מנגו

הליבוט-סביצ'ה מנגו
הליבוט-סביצ'ה מנגו דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, מיץ לימון, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. מתכונים דומים: הליבוט-סביצ'ה מנגו, הליבוט-סביצ'ה מנגו, ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
מערבבים הליבוט קוביות, מיץ לימון, מיץ לימון, טקילה, פלפלים חלפיניו טחון, ומנגו 1 קצוץ בקערה לא מתכתית. מכסים ומקררים במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
הליבוטהליבוט
טקילהטקילה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לאחר סביצ ' ה ישב במשך 1 1/2 שעות, מוסיפים את הפלפל הירוק, בצל מתוק, ובצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
בצל מתוקבצל מתוק
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
3
מערבבים היטב, ואז לשחזר להכניס למקרר עוד 30 דקות.
4
מקפלים את מנגו חתוך הנותרים, כוסברה, ופטרוזיליה; העונה לטעום עם מלח לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו