קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

הליבוט סטרוגנוף

הליבוט סטרוגנוף
הליבוט סטרוגנוף הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 583 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, הליבוט, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בגלידת שומן מופחתת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד קלה: 10 צעדים פשוטים לשלמות ללא סוכר וגלוטן, חלק 2 כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו כמעט סטרוגנוף.

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים להרתיח אטריות ביצה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז היטב.
3
בסיר גדול מעל חמאה בינונית-גבוהה לטגן, בצל ושום עד בצל רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים קמח ופטריות. לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיפים מרק פטריות לסיר, ומבשלים חשפו 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים הליבוט מבושל ומערבבים שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
הליבוטהליבוט
7
חום דרך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
8
מגישים רוטב על אטריות ביצים, מפזרים פטרוזיליה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
9
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.