הליבוט עם ארטישוק מטוגן, פרוס ולימונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לימונים, גבעולי בזיליקום, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו ארוחת ערב טעימה: הליבוט מטוגן עם פיסטוקים ולימונים משומרים, עוף עם ארטישוק ולימונים מומסים, ו ארטישוק פרוס עם טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את לבבות הארטישוק: עבודה עם ארטישוק 1 בכל פעם, הצמד עלים חיצוניים קשוחים עד עלים חצי ירוק-חצי צהוב חשופים. באמצעות סכין שף, לחתוך את החלק העליון ירוק כהה עד רק חלק חיוור נשאר. באמצעות סכין קיצוץ, לקלף שכבה ירוקה כהה מבסיס וגבעול; גזע לקצץ. לגרד עלים סגולים וחניקה מטושטשת באמצעות כף, ולהשליך. חצי ארטישוק לאורך. לשפשף ארטישוק עם קליפות לימון שמורות כמו שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
חותכים לב ארטישוק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ומעבירים למי לימון.
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.