קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

הליבוט עם אשכולית Beurre Blanc

הליבוט עם אשכולית Beurre Blanc
הליבוט עם אשכולית Beurre Blanc נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך endives בלגי, שאלוט, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הליבוט בגריל עם טרגון Beurre Blanc, צדפות עם אשכולית ורוד Beurre Blanc עבור # WaunStrong יום רביעי, ו Brioche ו Pesto Crusted הליבוט עם כובעי פורטובלו, ברוקולי, שומר מוקרם ועגבניות מיובשות Beurre Blanc (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגררים דק 1 גרידה כפית אשכולית. לסחוט 1/2 כוס מיץ אשכולית לבנה.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית לבנהאשכולית לבנה
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2
חותכים את הקילוף, כולל כל הדורית הלבנה, מהפירות שנותרו עם סכין חיתוך חדה וחותכים קטעים חופשיים ממברנות. חותכים מספיק מקטעי אשכוליות (השתמש בכל הצבעים) כדי למדוד 1/2 כוס. שמור 1 כוס הנותרים מגזרים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מרתיחים מיץ, יין, שאלוט, וחומץ בסיר כבד קטן עד מופחת על 1 כף. להפחית את החום נמוך, להקציף בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, הרמת מחום מדי פעם כדי רוטב מגניב והוספת כל פיסת חמאה חדשה לפני הקודם נמס לחלוטין (הרוטב לא חייב לקבל חם מספיק כדי להפריד).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים באשכוליות קצוצות ומתבלים במלח ופלפל. שמור beurre blanc חם בקערת מתכת להגדיר על סיר של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Beurre BlancBeurre Blanc
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל 250°f. pat hellibut יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חום 1/2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז דגים מטוגנים, בקבוצות במידת הצורך, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים דגים למחבת אפייה רדודה ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לנגב מחבת נקי וחום הנותרים 1/2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז פטריות sauté עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב, עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף endives ו sauté, ערבוב, עד העלים קמלים מעט, על 1 דקה. מערבבים במקטעי אשכוליות שלמים שמורים ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
6
מגישים דגים על פני פטריות, עם beurre blanc ו zest.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט