הליבוט עם גזר, שומר, לימון ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיני שום, שמן זית, לימונים; 1, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: הליבוט עם סלט לימון-שומר, הליבוט בגריל עם שומר, עגבניות, ורואל שום קלוי, ו ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. קו גדול מסגרת אפייה עם נייר, משאיר overhang כל עוד גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מברשת לסכל עם 1 כף שמן. פיזור שומר פרוס במרכז רדיד כמו מיטה לדגים. שומר עליון עם פרוסות לימון, ואז דגים, מרווחים מעט זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.