הליבוט עם זעתר ומנטה קוסקוס
הליבוט עם זעתר ומנטה קוסקוס הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עצמות, מלפפון, מרק עוף דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף Zahtar & Tangerine קוסקוס, קבב הליבוט פסטו עם קוסקוס, ו הליבוט עם קוסקוס זית ופלפל.
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב דובדבנים יבשים, אורגנו, כמון, פפריקה, שמן, ומיץ לימון. להסתחרר עד מחית, גירוד הצדדים מיכל לפי הצורך.
במחבת 1 1 1/2 עד 2 ליטר, לשלב קוסקוס מרק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, לכסות, להסיר מחבת מהחום, ולתת לעמוד עד הנוזל נספג, על 5 דקות. תתחמם.
בינתיים, לשטוף הליבוט, לטפוח יבש, מעיל עם תערובת דובדבן. הגדר כל פיסת הליבוט על פיסת נייר גדולה מעט.
חותכים לסכל כדי להתאים דגים.
הגדר לסכל עם דגים על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 2 עד 3 שניות). מכסים את הברביקיו במכסה (פתחי אוורור לפחם), ומבשלים עד שהדגים אטומים אך נראים לחים בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 8 עד 10 דקות.
מערבבים מלפפון קצוץ ונענע קצוץ לתוך קוסקוס; כפית על צלחות.
חותכים הליבוט בגריל לחלקים שווים ולהגדיר על קוסקוס. מתבלים לפי הטעם במלח.