צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט עם חמאת לימון ובצלצלים פריכים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טריזי לימון, מיץ לימון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אספרגוס עם שאלוט פריך & Meyer Lemon, שעועית ירוקה עם שאלוט מזוגג בחמאת שמיר לימון, ו הליבוט מוקפץ עם חמאת לימון-פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
לטאטא יחד את מיץ לימון, מלח, פלפל, גרידת לימון וחמאה בקערה בינונית עמוקה עד מעורבב היטב (תערובת תהיה כמו רוטב עבה). להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גרידת לימון
חמאה
פלפל
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
1
מערבבים את שמן הזית, מיץ לימון, שום, מלח, פלפל ושום בצלחת זכוכית 8 על 8 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
שום
פלפל
מלח
2
להקציף את המרינדה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הוסף את הליבוט ולהפוך מספר פעמים מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
4
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות.
5
שלב את שמן זרעי הגפן ואת שאלוט בסיר כבד בינוני על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השמן מתחמם ואת שאלוט להפוך חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
להעביר את שאלוט עם כפית מחוררת לכמה שכבות של מגבות נייר כדי לנקז פריך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
7
מפזרים מלח ופלפל ממש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
8
מחממים מחבת יבשה גדולה מעל חום בינוני-גבוה. הרם את הליבוט מן המרינדה, לתת את ניקוז עודף.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הוסף את ההליבוט למחבת החמה ו-sear 3 דקות. הפוך את הדג באמצעות מרית מתכת גמישה. לצרוב עד עדיין מעט ורוד במרכז, כ 3 דקות יותר, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
10
תעביר את ההליבוט לצלחות. למעלה עם מנה נדיבה של חמאת לימון ולערום את שאלוט לצד או לפזר סביב הדגים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.