קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

הליבוט עם לימון-חמאה ובצלצלים פריכים

הליבוט עם לימון-חמאה ובצלצלים פריכים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט עם חמאת לימון ובצלצלים פריכים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טריזי לימון, מיץ לימון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אספרגוס עם שאלוט פריך & Meyer Lemon, שעועית ירוקה עם שאלוט מזוגג בחמאת שמיר לימון, ו הליבוט מוקפץ עם חמאת לימון-פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
לטאטא יחד את מיץ לימון, מלח, פלפל, גרידת לימון וחמאה בקערה בינונית עמוקה עד מעורבב היטב (תערובת תהיה כמו רוטב עבה). להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
1
מערבבים את שמן הזית, מיץ לימון, שום, מלח, פלפל ושום בצלחת זכוכית 8 על 8 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
2
להקציף את המרינדה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
הוסף את הליבוט ולהפוך מספר פעמים מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות.
5
שלב את שמן זרעי הגפן ואת שאלוט בסיר כבד בינוני על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השמן מתחמם ואת שאלוט להפוך חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
להעביר את שאלוט עם כפית מחוררת לכמה שכבות של מגבות נייר כדי לנקז פריך.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
7
מפזרים מלח ופלפל ממש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
8
מחממים מחבת יבשה גדולה מעל חום בינוני-גבוה. הרם את הליבוט מן המרינדה, לתת את ניקוז עודף.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הוסף את ההליבוט למחבת החמה ו-sear 3 דקות. הפוך את הדג באמצעות מרית מתכת גמישה. לצרוב עד עדיין מעט ורוד במרכז, כ 3 דקות יותר, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
10
תעביר את ההליבוט לצלחות. למעלה עם מנה נדיבה של חמאת לימון ולערום את שאלוט לצד או לפזר סביב הדגים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
הליבוטהליבוט
חמאהחמאה
לימוןלימון
דגיםדגים
11
מקשטים עם פלחי הלימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.