הליבוט עם מחית אבוקדו וסלט פפאיה ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חומץ אורז, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבוקדו הס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייקים הליבוט עם סלסה נענע פפאיה, סלט פאפאיה אננס, ו סלט פפאיה עם ויניגרט דבש חריף.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את המים, שאלוט, שום, טימין, פלפל, מלח כשר ושמן. לסחוט את הלימון על הסיר ולהוסיף למחבת. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מניחים את הליבוט במחבת עמוקה, בינונית, משאיר קצת מקום בין הפילה. מסננים מספיק של נוזלים ארומטיים ציד בלתי חוקי על הדגים רק כדי לכסות אותו. מבשלים את ההליבוט בעדינות על אש נמוכה מאוד רק עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
כף אבוקדו פירה על 4 צלחות העליון עם הליבוט. באמצעות כף מחוררת, תלולית סלט פפאיה על הדגים ומגישים מיד.
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.