הליבוט עם סלט לימון-שומר
אם יש לך כוסברה טחון, שיני שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: הליבוט עם גזר, שומר, לימון ושום, הליבוט עלומה קרה עם שומר-סלט זית, ו הליבוט קלוי איטי עם אספרגוס מגולח וסלט שומר.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
שלב 1 1/2 כפיות תערובת תבלינים, 2 כפיות שמן, ושום בקערה קטנה; לשפשף תערובת שום באופן שווה על פני דגים.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מערבבים 3/4 הנותרים תערובת תבלינים, הנותרים 2 כפיות שמן, נורה שומר, ושאר החומרים בקערה בינונית, זורק היטב מעיל.