אם יש לך כוסברה טחון, שיני שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: הליבוט עם גזר, שומר, לימון ושום, הליבוט עלומה קרה עם שומר-סלט זית, ו הליבוט קלוי איטי עם אספרגוס מגולח וסלט שומר.
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב 1 1/2 כפיות תערובת תבלינים, 2 כפיות שמן, ושום בקערה קטנה; לשפשף תערובת שום באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ממתק תמנון בריט
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים 3/4 הנותרים תערובת תבלינים, הנותרים 2 כפיות שמן, נורה שומר, ושאר החומרים בקערה בינונית, זורק היטב מעיל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.