הליבוט עם פטרוזיליה-רוטב לימון
הליבוט עם פטרוזיליה-רוטב לימון נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סטייקים הליבוט עבה, שמנת כבדה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלט הליבוט עם רוטב טרטר לימון ופטרוזיליה, הליבוט שלוק עם שום מתוק, פטרוזיליה ולימון, ו קורנית מצופה הליבוט עם רוטב פטרוזיליה.
הוראות
בסיר בינוני, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיף את המים ומבשלים עד מופחת בחצי, על 6 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מופחת בשליש, על 6 דקות.
בואו מגניב במשך כ -10 דקות.
מערבבים את הפטרוזיליה לסיר.
להעביר את הרוטב לבלנדר פירה גס. החזר את הרוטב לסיר. מערבבים במיץ לימון, מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ולשמור חם.
בכל אחד 2 מחבת nonstick גדול, חום 1 כף של השמן הנותר עד מנצנץ. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד משחימים ופשוט מבשלים, כ 4 דקות.
מגישים עם רוטב פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.