קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

הליבוט עם פפיטה, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום

הליבוט עם פפיטה, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום
הליבוט עם פפיטה, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 351 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-17 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו יין, פלפל, פילה הליבוט ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית, ידידותית למזון ופסקטרי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, וזה די טוב. נסו הליבוט עם פפיטה, צלפים ועגבניות, סנאפר אדום של Cat Cora עם פפיטה, צלפים, עגבניות שרי, ופסטת פפיון עם עגבניות שרי, צלפים ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה ויבשה על אש בינונית-נמוכה, קולים קלות את הפפיטות. אל תאפשר להם להשחים. ברגע שמתחילים להריח אותם, מסירים את המחבת מהאש ומעבירים לצלחת גדולה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פירורי לחם פנקו טחונים גספירורי לחם פנקו טחונים גס
3
מפזרים על הליבוט משני הצדדים כפית אחת מהמלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
קופסת קונכיות קנלוני (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקותקופסת קונכיות קנלוני (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך 2 כוסות)1 1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך 2 כוסות)
4
מחממים את השמן במחבת גדולה עם ידית חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לנצנץ אך אינו מעשן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס
5
מניחים את הפילטים עם העור כלפי מעלה בשמן החם וצורבים עד שהדג מתחיל לקבל צבע, 2 עד 3 דקות. הופכים את הפילטים ומוסיפים למחבת את מיץ הלימון, היין והחמאה. ברגע שהחמאה נמסה והופכת לקצף, מוסיפים את הצלפים והעגבניות ומבשלים עד שהעגבניות משחררות מעט מיצים, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אליקסיר G1/4 כוס אליקסיר G
פחית אחת (15.5 אונקיות) חומוס GOYA® דל נתרן, מרוקן ושטוףפחית אחת (15.5 אונקיות) חומוס GOYA® דל נתרן, מרוקן ושטוף
גלידת וניל ופירות יער טרייםגלידת וניל ופירות יער טריים
צלפיםצלפים
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
פסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסיליפסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסילי
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס
6
הכניסו את התבנית לתנור עד שהדג מוכן, 7 עד 10 דקות. מבסים את הדג בחלק מהמיצים ומעבירים לצלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פירורי לחם פנקו טחונים גספירורי לחם פנקו טחונים גס
2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס
7
מוסיפים את כוס הבזיליקום הקרוע, הפפיטה ואת כפית המלח הנותרת למיצי המחבת ומערבבים עד שהבזיליקום נבול מעט. מורחים את התערובת על הדגים, מקשטים בעלי בזיליקום טריים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 יח' פרוסות פטריות לבנות2 יח' פרוסות פטריות לבנות
זרעי דלעתזרעי דלעת
לוקטלי פקורינו רומנולוקטלי פקורינו רומנו
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
1 1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך 2 כוסות)1 1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך 2 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב הליבוט עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את פינו נואר בעמק הנהר הרוסי וויליאמס סלים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-110 דולר לבקבוק.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.