תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם ויניגרט סמבל קרם ווסאבי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 254 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת ווסאבי, ליווי: ג'ינג'ר כבוש, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. מתכונים דומים: סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, הליבוט עם חמאת ווסאבי, ו גלידת ווסאבי (Wasabi Aisu).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים מרכיבים ויניגרט בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
לטאטא יחד אבקת ווסאבי ומים עד חלקה, ואז לטאטא שמנת חמוצה. מתבלים במלח.
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.