הליבוט פשוט בגריל
אם יש לך פלפל, סוג של אש: ישיר, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו קציצות הליבוט פשוטות, הליבוט אפוי פשוט עם חמאת בייקון, ו הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בזהירות לטפוח פילה יבש עם מגבות נייר.
מברשת פילה בנדיבות עם שמן ועונה עם מלח ופלפל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים דגים על הגריל ומבשלים עד לתחתית פילה מתחיל להפוך אטום מרית יכול להיות החליק תחת דגים עם התנגדות קטנה, על 5 דקות. Flip דגים ומבשלים עד פתיתים זה מזלג והוא אטום כמעט כל הדרך, או רושם בין 130-135 ° F על מדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע פילה, 3 עד 5 דקות יותר.
להעביר דגים למגש, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם חצאי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.