הליבוט, צדפות ופנצ'טה עם אסקרול
הליבוט, צדפות, ופנצ'טה עם אסקרול נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה בעלי עלים שטוחים, מרק עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: צדפות קזינו עם פנצ'טה, צדפות עם פנקטן וצדפות, ו צדפות קזינו עם פנצ'טה.
הוראות
להביא מרק, לימון, שום, טימין, עלה דפנה, ו 1/2 כפית. פלפל לרתיחה בסיר גדול. להפחית את החום ולהוסיף escarole וצדפות. מכסה סיר; מבשלים עד צדפות פתוחות, כ -15 דקות.
מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיף pancetta ומבשלים עד קריספ, על 4 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר pancetta למגבת נייר.
מפזרים דגים עם מלח ונותר 1/2 כפית. פפר.
הנח דגים במחבת ומבשלים מעל חום בינוני עד הקצה התחתון נראה השחמה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים חמאה, ואז הופכים את הדגים ומבשלים עד אטום במרכז, כ 3 דקות.
Escarole כפית וצדפות לתוך 4 קערות הגשה, לשפוך רק מספיק מרק כדי לכסות. למעלה כל אחד עם פילה דגים, כמה חתיכות של פנצ ' טה מטוגן, וכמה עלי פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.