הליבוט צלוי ברוטב שחמל
הליבוט צלוי עם רוטב בשמל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו יין, אגוז מוסקט טחון, פילה הליבוט במרכז, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. מתכונים דומים: הליבוט צלוי ברוטב שחמל, סטייקים צלויים עם רוטב פטל, ו הליבוט צלוי ברוטב שאלוט לימון חם.
הוראות
הערה של קוק: הליבוט ניתן להחליף עם 24 אונקיות של פילה יחיד. הפחת את זמן הבישול בתערובת היין ל-3 עד 4 דקות.
ריססו צלחת אפייה מזכוכית בגודל 7 על 11 אינץ ' עם ספריי בישול. תניח בצד.
לרוטב בשמל: בסיר 2 ליטר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 10 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בגבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
עבור הליבוט: בסיר גדול, להביא את היין והמים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת את החום לרתיחה והוסף את ההליבוט. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבשר אטום, 8 עד 10 דקות. באמצעות מרית דגים, בזהירות להסיר את הדגים ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה מוכנה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מטגן. כפית את רוטב בשמל על הדג העליון עם פרמזן. נקודה עם חמאה צלוי עד הזהב, 2 עד 4 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.