הליבוט צלוי עם רוטב בשמל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו יין, אגוז מוסקט טחון, פילה הליבוט במרכז, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. מתכונים דומים: הליבוט צלוי ברוטב שחמל, סטייקים צלויים עם רוטב פטל, ו הליבוט צלוי ברוטב שאלוט לימון חם.
הוראות
1
הערה של קוק: הליבוט ניתן להחליף עם 24 אונקיות של פילה יחיד. הפחת את זמן הבישול בתערובת היין ל-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
הליבוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
ריססו צלחת אפייה מזכוכית בגודל 7 על 11 אינץ ' עם ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
לרוטב בשמל: בסיר 2 ליטר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 10 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בגבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
עבור הליבוט: בסיר גדול, להביא את היין והמים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת את החום לרתיחה והוסף את ההליבוט. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבשר אטום, 8 עד 10 דקות. באמצעות מרית דגים, בזהירות להסיר את הדגים ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה מוכנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
הליבוט
טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מחממים מטגן. כפית את רוטב בשמל על הדג העליון עם פרמזן. נקודה עם חמאה צלוי עד הזהב, 2 עד 4 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.