קושיקשה
מוכן ב34 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

הליבוט צלוי ברוטב שחמל

הליבוט צלוי ברוטב שחמל
הליבוט צלוי עם רוטב בשמל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו יין, אגוז מוסקט טחון, פילה הליבוט במרכז, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. מתכונים דומים: הליבוט צלוי ברוטב שחמל, סטייקים צלויים עם רוטב פטל, ו הליבוט צלוי ברוטב שאלוט לימון חם.

הוראות

1
הערה של קוק: הליבוט ניתן להחליף עם 24 אונקיות של פילה יחיד. הפחת את זמן הבישול בתערובת היין ל-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
הליבוטהליבוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
ריססו צלחת אפייה מזכוכית בגודל 7 על 11 אינץ ' עם ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
לרוטב בשמל: בסיר 2 ליטר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בגבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
עבור הליבוט: בסיר גדול, להביא את היין והמים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת את החום לרתיחה והוסף את ההליבוט. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבשר אטום, 8 עד 10 דקות. באמצעות מרית דגים, בזהירות להסיר את הדגים ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה מוכנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
הליבוטהליבוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מחממים מטגן. כפית את רוטב בשמל על הדג העליון עם פרמזן. נקודה עם חמאה צלוי עד הזהב, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.