הליבוט צרוב ברוטב ורדה
הליבוט צרוב ברוטב ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 419 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עלי נענע, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון, ו מחבת צרובה הליבוט עם רוטב שמיר לימון.
הוראות
מחממים התנור ל 275 מעלות. עיסוי שמן זית לדגים; מתבלים במלח ופלפל. לצרוב במחבת גריל חם עישון או מחבת ברזל יצוק. (כאשר אתה מוסיף את הדג הראשון, לתת את המחבת קצת לנער כדי לוודא שזה לא מקל. ואז להשאיר אותו לבד לפחות שתי דקות כדי לתת לו לקבל הצורב שלה על.) להפוך את הדגים ולסיים בתנור במשך 10 דקות, או מעט יותר עבור פילה עבה.
כדי להפוך את הרוטב: במעבד מזון, עשבי תיבול דופק עם עיסת השום הקלוי עד שהם קצוצים בערך. הפעל את הלהב תוך הוספת שמן זית עד שזה העקביות של פסטו. מתבלים ומגישים על הדג המבושל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.