קושימומחה
מוכן ב1 ש, 14 דק.
מנות60
ציון בריאות53
מגזין

הליבוט קלוי עם פלפלים אדומים, בצל ותפוחי אדמה חלודים

הליבוט קלוי עם פלפלים אדומים, בצל ותפוחי אדמה חלודים
הליבוט קלוי עם פלפלים אדומים, בצל ותפוחי אדמה חלודים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 14 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם טריזי לימון, פלפל, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצל מקורמל ובשר פלפלים קלוי, קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל אדום כבוש בגריל, ו נקניק קלוי עם תפוחי אדמה, פלפלים ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תפוחי אדמה במחבת צלייה גדולה או על גיליון אפייה גדול rimmed; רסס עם שמן ולהפוך מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיפים פלפל ובצל. העונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל.צולים את הירקות, הופכים את תפוחי האדמה פעם או פעמיים ומזיזים את הפלפל ואת חתיכות הבצל סביב כך שהם חום באופן שווה, עד תפוחי האדמה מתחילים חום והם כמעט רך, על 35 דקות.בעוד הירקות נצלים, פטרוזיליה קוצצים דק, גרידת לימון, אורגנו ושום יחד כדי להפוך את gremolata. הליבוט העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל, ואז מפזרים 2 כפיות גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הליבוטהליבוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
הסר את המחבת מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
לדחוף את הירקות לצדדים של המחבת ולמקם את הליבוט במרכז. כף חלק הבצלים והפלפלים מעל הליבוט. מסדרים את תפוחי האדמה בקצוות, הופכים את הצדדים השחומים למעלה.צלוי עד הירקות משחימים ומכרז ואת הליבוט הוא אטום במרכז, 10 עד 15 דקות יותר, בהתאם לעובי של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הליבוטהליבוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מפזרים את הגרמולטה הנותרת למעלה. מסדרים את ההליבוט והירקות על מגש או צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
הליבוטהליבוט
7
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו