הליבוט קלוי עם תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים מיסו
הליבוט קלוי עם תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 10 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים עלה, עלי טימין, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו הליבוט מזוגג מיסו עם מלפפונים פרוסים, הליבוט זיגוג מיסו עם שמן צ'ייב ואורז שחור, ו תפוחי אדמה מתוקים צלויים בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הליבוט בצלחת רדודה גדולה ולשפשף את הסטייקים בכל רחבי עם שמן זית ותימין.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
בקערה גדולה, לטאטא את החמאה המומסת עם סאקה, מירין, רוטב סויה ומיסו עד בשילוב.
מוסיפים את הבטטות וזורקים למעיל.
מורחים את תפוחי האדמה המתוקים על תבנית אפייה גדולה ושטופה וצולים אותם במשך 35 דקות, הופכים פעם אחת, עד רך משחימים קלות.
זמן קצר לפני ההגשה, מחממים מחבת ברזל יצוק עד כמעט עישון. לתבל את סטייקים הליבוט עם מלח ופלפל וגריל, פונה פעם אחת, עד שהם רק מבושלים דרך, על 7 דקות. לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים עם מיץ לימון ועלי פטרוזיליה. מניחים את הסטייקים על צלחות ומעלה עם סלט הכרוב חמישה ירקות. כף בטטות לצד ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו