קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות51
מגזין

הליבוט קלוי עם תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים מיסו

הליבוט קלוי עם תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים מיסו
הליבוט קלוי עם תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 10 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים עלה, עלי טימין, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו הליבוט מזוגג מיסו עם מלפפונים פרוסים, הליבוט זיגוג מיסו עם שמן צ'ייב ואורז שחור, ו תפוחי אדמה מתוקים צלויים בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הליבוט בצלחת רדודה גדולה ולשפשף את הסטייקים בכל רחבי עם שמן זית ותימין.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הליבוטהליבוט
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
4
בקערה גדולה, לטאטא את החמאה המומסת עם סאקה, מירין, רוטב סויה ומיסו עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הבטטות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
6
מורחים את תפוחי האדמה המתוקים על תבנית אפייה גדולה ושטופה וצולים אותם במשך 35 דקות, הופכים פעם אחת, עד רך משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
זמן קצר לפני ההגשה, מחממים מחבת ברזל יצוק עד כמעט עישון. לתבל את סטייקים הליבוט עם מלח ופלפל וגריל, פונה פעם אחת, עד שהם רק מבושלים דרך, על 7 דקות. לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים עם מיץ לימון ועלי פטרוזיליה. מניחים את הסטייקים על צלחות ומעלה עם סלט הכרוב חמישה ירקות. כף בטטות לצד ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים הליבוטסטייקים הליבוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו