המבורגר הודו ים תיכוני
המבורגר הודו ים תיכוני עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטו מסחרי, בצל, גבינת פטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: המבורגר הודו ים תיכוני, המבורגר הודו ים תיכוני, ו המבורגרים ים תיכוניים.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה; לערבב עד בשילוב. מחלקים תערובת panko לתוך 4 חלקים, בעיצוב כל אחד לתוך 1/2 אינץ ' עבה סגלגל פטי.
מחממים מחבת גריל לא דביקה על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד לסיום.
מניחים 1 פטי 1/2 כוס ארוגולה בכל חצי פיתה.
שלב 1/2 כוס רגיל דל שומן, יוגורט בסגנון יווני; 1/4 כוס קצוץ דק מלפפון זרע; 1/4 כפית מלח; ו 1/8 כפית פלפל אדום טחון.
מגישים עם פלפל פרוס ומקלות סלרי.