המבורגר ומקרוני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו מחבת המבורגר מקרוני, המבורגר גולש עם מרפק מקרוני, ו מרק המבורגר מקרוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
1 לקבל סיר גדול של חימום מים חמים ולהתחיל לבשל את המקרוני לפי ההוראות על חבילת המקרוני. 2 בעוד המים הוא חימום בישול מקרוני, להכין את הרוטב. במחבת, חום את הבשר הטחון בכף שמן זית על חום גבוה. מערבבים רק לעתים רחוקות, כך בשר טחון יש הזדמנות חום. כאשר הבשר יש בעיקר השחמה, להוסיף את הבצלים למחבת לזרוק לשלב. מבשלים עד הבצלים רכים, על 4-6 דקות. 3
מוסיף את זרעי הסלרי, קורטוב של פלפל אדום כתוש ואת Vegesal או מלח מתובל אחר.
יוצקים עגבניות משומר, מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ומערבבים לשלב. מבשלים במשך 5 דקות.
מערבבים את המקרוני המבושל המנוקז והפטרוזיליה. מבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים פלפל שחור טחון טרי ומלח לפי הטעם.