המבורגר טלה ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגר כבש הים תיכוני. מנה אחת מכילה 832 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שום, שמן צמחי, טלה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו בורגר פורטובלו הים תיכוני, המבורגר ים תיכוני עם רוטב יוגורט מנטה, ו חומוס ים תיכוני עטיפת המבורגר עם רוטב צזיקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים למעט השמן בקערה גדולה, באמצעות הידיים שלך, לערבב עד רק בשילוב. מחלקים את הבשר ל 4 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך פטי עבה אפילו 1/2 אינץ 'כי הוא על 1 אינץ' רחב יותר בקוטר מאשר לחמניות קייזר. באמצעות האגודל שלך, לעשות שקע 1-1/2 אינץ ' רדוד במרכז כל פטי (זה עוזר המבורגרים לבשל באופן שווה יותר).
מעבירים את הקציצות לצלחת ומקררים בזמן שאתה מכין את הגריל.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 232° עד550). כאשר הגריל מוכן, להשתמש מלקחיים כדי לשפשף את הסבכה עם כמה שכבות של מגבות נייר טבול בשמן צמחי.
מניחים את הקציצות על חריץ הגריל-צד למעלה, לסגור את הגריל, ומבשלים undisturbed (לא ללחוץ על הקציצות) עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 6 דקות. באמצעות מרית, להפוך את הקציצות, לסגור את הגריל, ומבשלים עד המיצים לרוץ ברור ואת הקציצות הם המשרד למגע, כ 6 דקות יותר.
מורחים על 1 כף של מיונז האריסה על כל גליל עליון ותחתון (2 כפות לכל המבורגר—יהיה לך כמה שאריות מיונז). מחלקים את הפטה בין החצאים התחתונים ומעלה את הפטה עם 4 פרוסות מלפפון לכל המבורגר.
מניחים קציצת טלה על כל חצי תחתון העליון עם עלה חסה. לסגור עם חולצות רול ומגישים מיד.