המבורגר יווני עם ארוגולה, עגבניות ופטה עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פיתות, אורגנו, נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב רזה תוצרת בית כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו המבורגר טלה עם ארוגולה, פטה ומלפפונים, המבורגר פטה יווני, ו ספגטי עם טפנד, עגבניות, תרד, ארוגולה ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
חותכים 1/4 את כל פיתה (צורה חצי ירח מ 10 עד 2). קוצצים חצי ירחים, מעבירים לקערה ומפזרים חלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
שילוב של ה-2
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בואו להשרות 5 דקות.
4
מסננים וסוחטים עודפי חלב. לחם ספוג טהור, בצל, שום, עשבי תיבול ומיץ לימון בבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים כבש, מתבלים במלח ופלפל ומשלבים. טופס לתוך 4 קציצות. לעטוף פיתות בנייר כסף וחום עד חם, על 8 דקות. (או מניחים פיתות בין יריעות נייר מגבת ומיקרוגל עד חם, כ -30 שניות.)