המבורגר רוצח מבפנים החוצה עם קטשופ עגבניות ווסטרשייר
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני מנה עיקריים, כך לתת רוצח מבפנים החוצה בורגר עם קטשופ ווסטרשייר לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 67 גרם חלבון, 90 גרם שומן, ובסך הכל של 1285 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם צ'וריסו, זרעי חרדל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 92%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: המבורגר רוצח מבפנים החוצה עם קטשופ עגבניות ווסטרשייר, רוטב המבורגר רוצח, ו קטשופ עגבניות או רוטב עגבניות / איך להכין קטשופ עגבניות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת בינונית על אש בינונית עד גבוהה, מוסיפים בייקון ובצל, מבשלים עד שהבייקון מעובד אך לא פריך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הצ ' וריסו ומבשלים עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4
מוציאים את תערובת הבייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מחלקים צ ' אק הקרקע לתוך 8 חלקים שווים. טופס לתוך כדור רופף, וליצור קציצות 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תה Sp. מתבלים את כל המלח
6
שכבה 1 חתיכת גבינה על מרכז 1 קציצה. למעלה עם 1/4 תערובת בייקון, עוד פרוסת גבינה, ולאחר מכן להוסיף עוד פטי על גבי בעדינות חותם הקצוות טופס לתוך פטי, על 4 אינץ 'רחב 1 1/2 אינץ' גבוה. חזור על הפעולה עם הקציצות הנותרות להכנת בסך הכל 4 קציצות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מחממים מחבת מטגן בינונית על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את כל 4 הקציצות בתבנית ומבשלים 3 עד 4 דקות בצד 1, ואז הופכים בעדינות ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסירים את התבנית מהאש, מכסים ומקפיצים אותה בתנור של 250 מעלות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוציאים מהתנור, מניחים על לחמניות ומגישים עם קטשופ עגבניות ווסטרשייר.