המבורגרים טונה עם מיונז ג'ינג'ר ווסאבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים טונה עם Wasabi ג'ינג'ר מאיו. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, לחמניות בריוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. נסו שבתות עם המבורגרים רייצ'ל ריי סלמון עם ג' ינג'ר Wasabi מאיו, טונה צרובה עם מיונז ווסאבי, ו אסיאתית טורקיה המבורגרים עם Wasabi מאיו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצל הירוק, ג ' ינג ' ר, ביצה וטונה בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. טופס את התערובת לתוך 6 קציצות (הם יהיו די רופפים), להגדיר על צלחת לכסות עם לעטוף פלסטיק.
שים את ההמבורגרים במקרר לפחות 15 דקות כדי להתארגן קצת.
בינתיים, לחתוך את המלפפון לתוך סרטים רחבים באמצעות מקלף ולעשות את מיונז זנגביל ווסאבי: מערבבים יחד את המיונז, ווסאבי וג ' ינג ' ר כבוש.
מוסיפים מעט מים במידת הצורך כדי לדלל את המיונז. לכסות ולהניח בצד.
הגדר מחבת גדולה, nonstick מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף 1 כף שמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את ההמבורגרים למחבת בקבוצות. מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, כשלוש דקות. להעיף ולבשל עוד כמה דקות, עד רק מבושל דרך (אתה יכול לעצור את ההמבורגרים ב מדיום רייר, אבל אני אוהב אותם קרוב יותר בינוני/בינוני היטב). שמור במקום חם בזמן שאתה מבשל את שאר ההמבורגרים.
טוסט הלחמניות ומגישים את ההמבורגרים על גבי, עם מנה נדיבה של מיונז ווסאבי, קומץ נבטים וכמה סרטים של מלפפון.