המבורגרים טלה עם תבלינים הודים ורוטב יוגורט-נענע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו המבורגרים טלה עם תבלינים הודים ורוטב יוגורט-נענע. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 342 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם חרדל טחון, נענע, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את יוגורט רגיל שומן נמוך אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו המבורגרים טלה עם תבלינים הודים ורוטב יוגורט-נענע, המבורגרים טלה מרוקאים עם רוטב נענע-יוגורט, ו המבורגרים טלה עם פנים פתוחות עם רוטב יוגורט נענע (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת מטחנה, הניחו פיר הזנה, להב וצלחת למות בגודל 1/4 אינץ ' במקפיא למשך 30 דקות או עד להתקררות טובה. להרכיב מטחנת רק לפני שחיקה.
מסדרים חתיכות טלה בשכבה אחת על מחבת ג ' לי-רול, ומשאירים רווח בין כל חתיכה. מקפיאים 15 דקות או עד שהבשר יציב אך לא קפוא.
מערבבים טלה 1 כף שמן בקערה גדולה; לזרוק לשלב. מעבירים טלה דרך מטחנת בשר לחלוטין. מיד להעביר בשר דרך מטחנת בפעם השנייה. מכסים ומצננים.
מחממים את יתרת 1 כף השמן במחבת טפלון בינונית על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושאלוט; מבשלים 15 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב תדיר. מערבבים פנימה 1 1/2 כפות שום, כמון, ו -6 המרכיבים הבאים (דרך אגוז מוסקט); מבשלים 1 דקה.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
שלב תערובת טלה, תערובת בצל, 1 כף נענע ו 1/4 כפית מלח. מחלקים את התערובת ל -4 מנות שוות, ומעצבים בעדינות כל אחת לקציצה בעובי 1/2 אינץ'. לחץ על כניסה בגודל ניקל במרכז כל קציצה. מכסים ומצננים עד שמוכן לצלייה.
חותכים פלפלים לשניים לאורכם; זורקים זרעים וקרומים.
מניחים חצאי פלפל, דפנות העור כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר כסף; משטחים ביד. לצלות 9 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון עם רוכסן; חותם.
תן לעמוד 10 דקות. קולפים וחותכים כל מנת פלפל לשניים.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מערבבים הנותרים 1 1/2 כפיות שום, הנותרים 1 כף מנטה, יוגורט, מיץ, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה בינונית. הניחו בצד.
מפזרים קציצות באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח הנותרים 1/8 כפית פלפל שחור.
מניחים קציצות על מתלה גריל המצופה בתרסיס בישול; צולים 4 דקות או עד להופעת סימני גריל. הופכים בזהירות קציצות; צולים 3 דקות או עד למידת האלילות הרצויה.
מניחים קציצה 1 על המחצית התחתונה של כל לחמניה; מעל כל מנה 2 כפות תערובת יוגורט, 1/2 כוס רדיצ ' יו, 2 רצועות פלפל, ומחצית הלחמנייה העליונה.