המבורגרים סלמון צ'יפוטלה
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך מנגו, אננס, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצ'יפוטלה המשומר צ' ילה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו המבורגרים סלמון צ'יפוטלה, המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), ו המבורגרים צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד מעט עבה.
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים.
מניחים בצל, 1/4 כוס כוס כוס כוס כוסברה, צ ' ילה, ומיץ במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק.
מוסיפים מלח ודגים; דופק 4 פעמים או עד דגים הוא הקרקע גס תערובת מעורבב היטב.
מחלקים תערובת דגים ל 4 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי 1 אינץ ' עבה. כיסוי וצינה 30 דקות.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
נגב מחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול.
מניחים 2 לחמניות, לחתוך צדדים למטה, במחבת; לבשל 2 דקות או עד קלוי קלות. חזור על הליך עם ספריי בישול לחמניות שנותרו.
חצי תחתון העליון של כל לחמניה עם עלה חסה 1 ו 1 פטי.
מורחים על 1 תערובת מיונז כף על כל קציצה; מניחים חצי העליון של 1 לחמניה על כל מנה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.