קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

המבורגרים עץ סידר

המבורגרים עץ סידר
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, המבורגרים עם לוחות ארז עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1266 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. 441 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם פטריות שיטאקי, צ'דר מיושן, קרשי ארז לא מטופלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. ציון זה הוא סופר. נסו סלמון עם עץ סידר, סלמון עץ סידר, ו שרימפס עץ סידר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לפטריות והבצל הצלויים: הכינו גריל פחמים לחום ישיר ועקיף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מברישים את פטריות הפורטובלו, פטריות השיטאקי והבצל בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. צולים על אש ישירה משני הצדדים עד שהם מעט חרוכים ופשוט מבושלים, 4 עד 5 דקות לכל צד. שמור להמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
הסר את הקרשים מהמים והניח אותם על אש ישירה למשך כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מוציאים את הקרשים מהגריל ומברישים את הצד העליון בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מחלקים את הבשר ל -4 מנות שוות (כ -6 אונקיות כל אחת). יוצרים כל מנה באופן רופף להמבורגר בעובי 3/4 אינץ ' ועושים שקע עמוק במרכז בעזרת האגודל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מברישים בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
5
שמים את ההמבורגרים על הגריל על אש ישירה ומבשלים עד שהם חרוכים יפה, כ -3 דקות. הופכים ומבשלים עד שהצד השני חרוך, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מניחים 2 המבורגרים על כל קרש ארז.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
7
שים את הקרשים על אש עקיפה,מברישים כל המבורגר ברוטב ברביקיו יין אדום 1 כף ומעליהם 2 פרוסות גבינה. מכסים את הגריל להמסת הגבינה ומסיימים את הבישול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
שים את ההמבורגרים על הלחמניות התחתונות ומעל כל אחד מהם רוטב ברביקיו נוסף, כמה כובעי פטריות, כמה בצל בגריל והלחמנייה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מגישים מיד.
10
שלב את הקטשופ, 1 כוס מים, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, דבש, מולסה, סוכר, חרדל, פפריקה, חומץ, רוטב ווסטרשייר, צ 'ילה דה ארבול וצ' ילי צ ' יפוטלה בסיר בינוני על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה, כ -30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
בינתיים מביאים את היין לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים עד מופחת ל 1 כוס, כ 20 דקות. מערבבים את היין המופחת לרוטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
יוצקים לקערה ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר. (הרוטב ישמור במשך שבוע 1 במקרר מאוחסן במיכל אטום היטב.)
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים4שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה0חתיכות טופי הית' ברצ'ילה דה ארבול או אבקת קאייןצ'ילה דה ארבול או אבקת קאיין2קרשים ארז מטופל, כל אחד על 5 על 12 אינץ', ספוג במים כדי לכסות לפחות 2 שעות (זמין בחנויות חומרה)קרשים ארז מטופל, כל אחד על 5 על 12 אינץ', ספוג במים כדי לכסות לפחות 2 שעות (זמין בחנויות חומרה)82 כפות חמאה מומסתצ'דר לבן איכותיצ'דר לבן איכותי1צ'יפוטלה משומר צ' ילה באדובו, קצוץצ'יפוטלה משומר צ' ילה באדובו, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)11 כף אורגנו מיובשכף גדושה חרדל דיז'וןכף גדושה חרדל דיז'ון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש, כמו פינו נואריין אדום יבש, כמו פינו נואר680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'אק קרקע (80 אחוז רזה)צ'אק קרקע (80 אחוז רזה)4לחמניות המבורגר, מפוצלות וקלויות קלות על הגריללחמניות המבורגר, מפוצלות וקלויות קלות על הגריל22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה11 כף אורגנו מיובשנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים4פטריות פורטבלו, גבעולים הוסרופטריות פורטבלו, גבעולים הוסרו11 כף אורגנו מיובש1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4פטריות שיטאקה, גבעולים הוסרופטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו2בצל וואלה וואלה, קלוף וחתוך לפרוסות בגודל 1/4 אינץבצל וואלה וואלה, קלוף וחתוך לפרוסות בגודל 1/4 אינץ11 כף אורגנו מיובשרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

ניתן לשלב בורגר עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין מרלו של מחוז מירנדה למברט עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
מירנדה למברט מחוז כביש מרלו יין
מירנדה למברט מחוז כביש מרלו יין
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע עוצמתי אך חלקה במרקם ובמסירה. עם תמצית פירות היער הבשלים שלה הארומה מתעכבת כל עוד הגימור הנפיץ. מרלו הקטיפתי היבש הזה ניחן בדיוק באיזון הכוחות והעדינות הנכונים שהופכים אותו לבן לוויה מצוין לסטייק ופסטות עם רוטב אדום מלא ושוקולד מריר.