המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים
המתכון פטה פלורנטין המבורגרים עם פרושוטו מקופל על לחמניות פרמזן-קלוי ג'בטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 38 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1185 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 94g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו פטה יום ראשון מיובש עגבניות ממולאות פרושוטו המבורגרים, מלון Gazpacho עם פרושוטו, ו כרובית "קוויאר" עם פרושוטו פריך (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה.
מערבבים את המיונז והעגבניות המיובשות בקערה קטנה ומערבבים היטב. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מניחים את השמן במחבת חסינת אש 12 אינץ ולהגדיר על מתלה הגריל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, פלפל ופטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיף את עלי התרד ומבשלים עד התרד הוא נבול, על 3 דקות.
להעביר לקערה גדולה ולהוסיף את sirloin, גבינת פטה, ומלח. עם הידיים או כף גדולה, לערבב בעדינות היטב, טיפול הבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסה זה. טופס לתוך 6 קציצות בגודל שווה.
יוצקים את השמן לתוך אותו מחבת ומניחים על מדף הגריל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הפרושוטו. מבשלים עד טחונים היטב, כ 5 עד 8 דקות.
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; להפריש.
כאשר הגריל מוכן, לצחצח את מתלה הגריל עם שמן צמחי.
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים, ומבשלים עד התחתית הם חומים, על 4 דקות. עם מרית, להפוך את הקציצות לבשל 4 דקות נוספות, או עד שנעשה להעדפתך (טמפרטורה פנימית של 160 מעלות F). במהלך הדקות האחרונות של הצלייה, מעל כל קציצה עם פרוסת גבינת מוצרלה עד שנמסה. מברשת קלה את הצדדים לחתוך של לחמניות עם 4 כפות שמן זית. לשפשף את הצדדים לחתוך של השום על הקרביים של הלחמניות, ואז מפזרים ולחץ עם הפרמזן.
מניחים את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, על הקצוות החיצוניים של מתלה הגריל כדי טוסט קל.
מורחים את תערובת המיונז על הקרביים של לחמניות קלויות חמות.
שכבת הלחמניות התחתונות עם ירקות מחולקים, הקציצות, פרושוטו פרושוטו מחולק. למעלה עם הלחמניות הנותרות, לשרת, וליהנות!
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto