קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים

המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים
המתכון פטה פלורנטין המבורגרים עם פרושוטו מקופל על לחמניות פרמזן-קלוי ג'בטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 38 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1185 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 94g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו פטה יום ראשון מיובש עגבניות ממולאות פרושוטו המבורגרים, מלון Gazpacho עם פרושוטו, ו כרובית "קוויאר" עם פרושוטו פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מערבבים את המיונז והעגבניות המיובשות בקערה קטנה ומערבבים היטב. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את השמן במחבת חסינת אש 12 אינץ ולהגדיר על מתלה הגריל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, פלפל ופטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מוסיף את עלי התרד ומבשלים עד התרד הוא נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3
להעביר לקערה גדולה ולהוסיף את sirloin, גבינת פטה, ומלח. עם הידיים או כף גדולה, לערבב בעדינות היטב, טיפול הבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסה זה. טופס לתוך 6 קציצות בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
יוצקים את השמן לתוך אותו מחבת ומניחים על מדף הגריל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הפרושוטו. מבשלים עד טחונים היטב, כ 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
כאשר הגריל מוכן, לצחצח את מתלה הגריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים, ומבשלים עד התחתית הם חומים, על 4 דקות. עם מרית, להפוך את הקציצות לבשל 4 דקות נוספות, או עד שנעשה להעדפתך (טמפרטורה פנימית של 160 מעלות F). במהלך הדקות האחרונות של הצלייה, מעל כל קציצה עם פרוסת גבינת מוצרלה עד שנמסה. מברשת קלה את הצדדים לחתוך של לחמניות עם 4 כפות שמן זית. לשפשף את הצדדים לחתוך של השום על הקרביים של הלחמניות, ואז מפזרים ולחץ עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מניחים את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, על הקצוות החיצוניים של מתלה הגריל כדי טוסט קל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
מורחים את תערובת המיונז על הקרביים של לחמניות קלויות חמות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
שכבת הלחמניות התחתונות עם ירקות מחולקים, הקציצות, פרושוטו פרושוטו מחולק. למעלה עם הלחמניות הנותרות, לשרת, וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ירוקירוק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

6גלילי ג'בטה, פיצולגלילי ג'בטה, פיצול1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פטה מתפוררתגבינת פטה מתפוררת62 כפות חמאה מומסת(1/4 אינץ ' עבה) גבינת מוצרלה טרייה(1/4 אינץ ' עבה) גבינת מוצרלה טרייה1שן שום, קלופים וחותכים ב 1/2 lengthwiseשן שום, קלופים וחותכים ב 1/2 lengthwise7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרירוק מסקלוןירוק מסקלון1קילוגרםנתח בשר טחוןנתח בשר טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עגבניות מיובשות בשמן, מנוקזות וקצוצותעגבניות מיובשות בשמן, מנוקזות וקצוצות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה (מומלץ: Colavita)שמן זית כתית מעולה (מומלץ: Colavita)43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה (מומלץ: Colavita)שמן זית כתית מעולה (מומלץ: Colavita)63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרושוטו פרוס דקפרושוטו פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום קצוץ דקפלפל אדום קצוץ דק2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס דק עלי תרד טרייםפרוס דק עלי תרד טריים6שרימפס וורידיםשמן צמחי, להבריש על מתלה הגרילשמן צמחי, להבריש על מתלה הגריל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות לבנות קצוצותפטריות לבנות קצוצות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל לבן קצוץ דקבצל לבן קצוץ דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto