קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

המבורגרים שעועית גבינה

המבורגרים שעועית גבינה
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המבורגר שעועית קיטשי ניסיוני, צ'יזי פארטי בורגר (AKA דיאמונד בורגרס), ו צ'יזי פארטי בורגר (AKA דיאמונד בורגרס) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הפוך את שעועית החמאה לקערה ומחית עם מזלג כדי ליצור מחוספס טהור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים על חום עדין במשך 3-4 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים את תערובת הבצל לתוך שעועית החמאה, יחד עם הגבינה, ולאחר מכן עונה. לעצב את התערובת לתוך 4 קציצות, לכסות ולקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
שים את עגבניות הדובדבן בתוך פח קלייה קטן ומתבלים במלח ופלפל. צלי במשך 10-15 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
להטות את הקמח, ביצה ופירורי לחם על שלוש צלחות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
7
לגלגל כל קציצה בקמח, לאבק את כל עודף, בזהירות לגלגל את הביצה, ואז סוף סוף מעיל בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
8
חום שנותר שמן במחבת לא מקל ולהוסיף המבורגרים. מבשלים 8-10 דקות, הופך מדי פעם עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מסננים על נייר מטבח ומגישים עם עגבניות קלויות רקטות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: פינו נואר, Tempranillo

פינו נואר וטמפרניו הם הבחירה הראשונה שלי להמבורגר שעועית. מאז המבורגרים צמחוניים הם בדרך כלל רזה, אתה רוצה נמוך עד יינות טאנין בינוניים. פינו נואר הוא בחירה מצוינת. אפשרות נוספת היא ספרדית tempranillo, אשר זוגות יפה עם טעמים ארצי שאולי יש לך שעועית, עדשים, פטריות, וכו'. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.