המגרה קפה גלידה פאי יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 539 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם גלידת ונילן, אגוזי פקאן, חלב אידוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מושלם עבור קיץ. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת גלידת קפה, עוגת גלידת קפה, ו עוגת גלידת קפה מנצחת.
הוראות
1
מניחים חלבוני ביצה בקערה קטנה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הווניל, קרם האבנית והמלח; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
דבש הדרים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מורחים מרנג על הקרקעית ומעלה את דפנות 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
אופים בחום של 250 זוגות 1 שעה או עד לקבלת גוון זהוב בהיר. כבה את התנור; להשאיר פגז מרנג בתנור במשך שעה 1. מצננים על רשת. כף גלידה לקליפת מרנג. מכסים ומקפיאים לפחות 4 שעות או עד שהם יציבים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה. בסיר קטן שלבו את הסוכר החום, החלב, החמאה והמלח. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 4-5 דקות או עד שהרוטב מגיע לרתיחה.
גלידת ונילן עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.