המהפך האולטימטיבי: דגים & צ'יפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. גשו לסופר וקנו את תפוח האדמה של המלך אדוארד, קורנפלור, שמן חמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: לזניה, המהפך האולטימטיבי: המבורגרים, ו המהפך האולטימטיבי: מוסקה.
הוראות
1
לשפשף את תפוחי האדמה, לחתוך לפרוסות אורך בעובי 1.5 ס "מ, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לשבבים עבים 1.5 ס" מ. להטות את השבבים לסיר גדול, לשפוך מספיק מים רק כדי לכסות, להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום בעדינות ומבשלים במשך 4 דקות בלבד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ניקוז, קצה על מגבת תה נקי, לטפוח יבש, ואז לעזוב להתקרר. ניתן לעשות 1-2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שים מגש קלייה רדודה לא מקל גדול בתנור עם 1 כף שמן זית וחום במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעביר את השבבים לקערה ולזרוק בשמן שנותר באמצעות הידיים. טיפ החוצה בשכבה אחת על פח הצלייה החם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
יוצקים את המים לתוך תערובת הקמח, בעדינות ובקצרה לטאטא כמו שאתה הולך. הבלילה לא צריכה להיות חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמח
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
19
מוסיף את הלבן ביצה, ואז בקלילות להקציף רק כדי לערבב. נסה ולשמור כמו בועות רבות ככל שתוכל כך הבלילה נשארת אור. בישול שתי חתיכות של דגים בכל פעם, לטבול אותם בבלילה כדי מעיל, לתת חלק ממנו לטפטף, ולאחר מכן נמוך יותר לתוך שמן חם באמצעות כפית מחוררת. מטגנים במשך 5-6 דקות, לוודא את השמן נשאר ב 200C ולהפוך את הדגים על באמצע הדרך כך שזה זהב בכל רחבי. להרים עם כפית מחוררת, לנקז על נייר מטבח. בדוק את השמן הוא לגבות עד 200C, ואז לחזור עם הדגים הנותרים. מחממים את האפונה ומגישים עם דגים, צ ' יפס ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
רצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.