המהפך האולטימטיבי: דגים & צ'יפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. גשו לסופר וקנו את תפוח האדמה של המלך אדוארד, קורנפלור, שמן חמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: לזניה, המהפך האולטימטיבי: המבורגרים, ו המהפך האולטימטיבי: מוסקה.
הוראות
1
לשפשף את תפוחי האדמה, לחתוך לפרוסות אורך בעובי 1.5 ס "מ, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לשבבים עבים 1.5 ס" מ. להטות את השבבים לסיר גדול, לשפוך מספיק מים רק כדי לכסות, להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום בעדינות ומבשלים במשך 4 דקות בלבד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
ניקוז, קצה על מגבת תה נקי, לטפוח יבש, ואז לעזוב להתקרר. ניתן לעשות 1-2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שים מגש קלייה רדודה לא מקל גדול בתנור עם 1 כף שמן זית וחום במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להעביר את השבבים לקערה ולזרוק בשמן שנותר באמצעות הידיים. טיפ החוצה בשכבה אחת על פח הצלייה החם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
אופים במשך 10 דקות, ואז להפוך אותם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים 5 דקות יותר, ואז להסתובב שוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים עבור 5-8 דקות אחרונות עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
10
בעוד הצ ' יפס בתנור, לבשל את האפונה במים רותחים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מסננים, ואז להטות לתוך המחבת ולרסק קלות עם החלק האחורי של מזלג.
הדג יכול גם להיות מבושל בזמן הצ ' יפס בתנור. ללטף את פילה יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
שים את כף 1 של קמח על צלחת ולהשתמש כדי מעיל כל פילה, לטפוח את העודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
15
יוצקים את השמן לטיגון למחבת כבדה, בינונית לא מקל או wokshaped.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
16
חום עד 200C (השתמש מדחום כך שתוכל לבדוק את השמן נשאר בטמפרטורה זו).
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
17
מערבבים 50 גרם קמח, קורנפלור, קמצוץ מלח וכמה פלפל. בקלילות לטאטא את הלבן ביצה עם בלון להקציף עד מוקצף תוסס, אבל לא נוקשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
18
יוצקים את המים לתוך תערובת הקמח, בעדינות ובקצרה לטאטא כמו שאתה הולך. הבלילה לא צריכה להיות חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמח
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
19
מוסיף את הלבן ביצה, ואז בקלילות להקציף רק כדי לערבב. נסה ולשמור כמו בועות רבות ככל שתוכל כך הבלילה נשארת אור. בישול שתי חתיכות של דגים בכל פעם, לטבול אותם בבלילה כדי מעיל, לתת חלק ממנו לטפטף, ולאחר מכן נמוך יותר לתוך שמן חם באמצעות כפית מחוררת. מטגנים במשך 5-6 דקות, לוודא את השמן נשאר ב 200C ולהפוך את הדגים על באמצע הדרך כך שזה זהב בכל רחבי. להרים עם כפית מחוררת, לנקז על נייר מטבח. בדוק את השמן הוא לגבות עד 200C, ואז לחזור עם הדגים הנותרים. מחממים את האפונה ומגישים עם דגים, צ ' יפס ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.