קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

המהפך האולטימטיבי: דגים וצ'יפס

המהפך האולטימטיבי: דגים וצ'יפס
המהפך האולטימטיבי: דגים & צ'יפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. גשו לסופר וקנו את תפוח האדמה של המלך אדוארד, קורנפלור, שמן חמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: לזניה, המהפך האולטימטיבי: המבורגרים, ו המהפך האולטימטיבי: מוסקה.

הוראות

1
לשפשף את תפוחי האדמה, לחתוך לפרוסות אורך בעובי 1.5 ס "מ, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לשבבים עבים 1.5 ס" מ. להטות את השבבים לסיר גדול, לשפוך מספיק מים רק כדי לכסות, להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום בעדינות ומבשלים במשך 4 דקות בלבד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ניקוז, קצה על מגבת תה נקי, לטפוח יבש, ואז לעזוב להתקרר. ניתן לעשות 1-2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
שים מגש קלייה רדודה לא מקל גדול בתנור עם 1 כף שמן זית וחום במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר את השבבים לקערה ולזרוק בשמן שנותר באמצעות הידיים. טיפ החוצה בשכבה אחת על פח הצלייה החם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים במשך 10 דקות, ואז להפוך אותם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים 5 דקות יותר, ואז להסתובב שוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים עבור 5-8 דקות אחרונות עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
בעוד הצ ' יפס בתנור, לבשל את האפונה במים רותחים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מסננים, ואז להטות לתוך המחבת ולרסק קלות עם החלק האחורי של מזלג.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מערבבים את השמן, מיץ לימון ופלפל מגורר טרי. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
13
הדג יכול גם להיות מבושל בזמן הצ ' יפס בתנור. ללטף את פילה יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
שים את כף 1 של קמח על צלחת ולהשתמש כדי מעיל כל פילה, לטפוח את העודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
15
יוצקים את השמן לטיגון למחבת כבדה, בינונית לא מקל או wokshaped.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
16
חום עד 200C (השתמש מדחום כך שתוכל לבדוק את השמן נשאר בטמפרטורה זו).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
17
מערבבים 50 גרם קמח, קורנפלור, קמצוץ מלח וכמה פלפל. בקלילות לטאטא את הלבן ביצה עם בלון להקציף עד מוקצף תוסס, אבל לא נוקשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
18
יוצקים את המים לתוך תערובת הקמח, בעדינות ובקצרה לטאטא כמו שאתה הולך. הבלילה לא צריכה להיות חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמחתערובת קמח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
19
מוסיף את הלבן ביצה, ואז בקלילות להקציף רק כדי לערבב. נסה ולשמור כמו בועות רבות ככל שתוכל כך הבלילה נשארת אור. בישול שתי חתיכות של דגים בכל פעם, לטבול אותם בבלילה כדי מעיל, לתת חלק ממנו לטפטף, ולאחר מכן נמוך יותר לתוך שמן חם באמצעות כפית מחוררת. מטגנים במשך 5-6 דקות, לוודא את השמן נשאר ב 200C ולהפוך את הדגים על באמצע הדרך כך שזה זהב בכל רחבי. להרים עם כפית מחוררת, לנקז על נייר מטבח. בדוק את השמן הוא לגבות עד 200C, ואז לחזור עם הדגים הנותרים. מחממים את האפונה ומגישים עם דגים, צ ' יפס ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.