המהפך האולטימטיבי: סטייק & פשטידת כליות לוקח בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 531 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סטייק מבושל, אבקת חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. המהפך האולטימטיבי: פשטידת רועים, המהפך האולטימטיבי: פשטידת עוף, ו פשטידת סטייק וכליות (או פטריות) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
לגזור ולהשליך את הצינורות הדקים מהכליות. שוטפים את הכליות במים קרים עד שהמים זורמים, ואז קוצצים אותם לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4
2
מחממים את השמן בסיר גדול או במחבת סאוט עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצלים, את הגבעולים ביי טימין ומטגנים על חום בינוני במשך 8-10 דקות עד הבצל הם באמת זהב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
תרתיחי את הקומקום.
5
מוסיפים את הסטייק והכליות למחבת ומטגנים בקצרה, רק עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד. להגביר את החום, לשפוך את היין, מערבבים כדי deglaze התחתון של המחבת, ואז לתת לו להרתיח על חום גבוה במשך 2-3 דקות עד מופחת ונספג לתוך הבשר. מערבבים את עגבניות טהור אבקת חרדל. לנפות את הקמח, ערבוב, ואז מערבבים במשך כמה דקות.
יוצקים 400 מ " ל מים רותחים ולהמשיך לערבב עד התערובת מתחילה לרתוח והוא מעובה. עצה בגזר והן פטריות, להפחית את החום, לכסות עם מכסה, ואז להשאיר להתבשל בעדינות במשך כ 1 hr, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4
7
הסר את המכסה ומבשל עוד 25-30 דקות או עד הבשר הוא רך מאוד והרוטב התעבה מעט.
הסר מהחום ולהסיר את עלי המפרץ ואת זרזי קורנית. מערבבים את הפטרוזיליה, עונה לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר עוגה או צלחת ovenproof (22-23cm בקוטר, 6cm עמוק, קיבולת 1.7 ליטר או דומה), ולאחר מכן להשאיר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
9
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שים את הקמח, ותימין אם באמצעות, לקערה. באח בחמאה הקרה או קפואה, לעשות באר במרכז, ולאחר מכן להוסיף את היוגורט, שמן זית, קמצוץ מלח טחינה טובה של פלפל שחור. באמצעות סכין עגול להב, לערבב יחד עם 2 כפית מים קרים, ולאחר מכן בעדינות לאסוף יחד עם הידיים כדי ליצור בצק.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
להניח את הבצק על הבשר לקצץ את הקצוות עם מספריים אז זה מעט overhangs קצה המנה. הפוך 2 חריצים קטנים במרכז. חליל הקצוות, ואז לרדד את התוספות לחתוך 6 עלים בצורת יהלום. לצנן צד אחד ולהניח אותם על מכסה המאפה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. הנהר סנייק הקציר מאוחר ריזלינג עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.