קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

המהפך האולטימטיבי: פודינג ספוג & פודינג פודינג

המהפך האולטימטיבי: פודינג ספוג & פודינג פודינג
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב דל שומן למחצה, בלקברי, קמח, וביצים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה, המהפך האולטימטיבי: פודינג טופי דביק, ו עוגת ספוג עם פודינג ושוקולד.

הוראות

1
חמאה קלה מאוד אגן פודינג 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לגרר בגסות את אחד מגורי התפוחים ולפרוס דק את השאר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
שלב את התפוח פרוס אוכמניות, לזרוק עם 2 כפות סוכר כפית חצי לתוך החלק התחתון של האגן.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מערבבים יחד את הקמח ואבקת אפייה. מקציפים את הסוכרים ואת החמאה יחד בקערה גדולה עם מקצף יד חשמלי עד אור וקרם. לשבור ביצה 1 להכות היטב, ואז להכות את הביצה השנייה (התערובת תיראה מקושקשת). מנפים חצי מתערובת הקמח על תערובת הספוג ומקפלים בעדינות. בזהירות מערבבים במחצית החלב, ולאחר מכן לחזור עם שאר הקמח והחלב, ואחריו גרידת התפוז ותפוח מגורד שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כפית שני שלישים של תערובת ספוג מעל תערובת הפרי באגן ואת הרמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
מורחים את שאר הפרי על גבי, ואחריו את תערובת הספוג הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
8
מניחים את האגן בדיל קלייה קטן חצי מלא במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
אופים עבור 1 שעות (להניח רדיד מעל הדף עבור האחרון 15 דקות אם זה בראונינג מהר מדי) עד שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
בזמן שהפודינג מתבשל, תכיני את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
מערבבים את הסוכר, אבקת פודינג וקורנפלור עם 1 כף החלב כדי להפוך את הדבק. הכה בחלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
יוצקים את החלב שנותר למחבת, לחתוך את התא וניל לאורכים לגרד את זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את התרמיל לחלב ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
14
יוצקים את זה על תערובת קורנפלור, מערבבים, ואז לשפוך לתוך מחבת נקייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
הסר מהחום ומערבבים את frache crme.
16
שחרר פודינג מצדי האגן עם סכין עגול להב בזהירות להפוך אותו על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
17
תגיש עם הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "