קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

המהפך האולטימטיבי: פודינג ספוג & פודינג פודינג

המהפך האולטימטיבי: פודינג ספוג & פודינג פודינג
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב דל שומן למחצה, בלקברי, קמח, וביצים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה, המהפך האולטימטיבי: פודינג טופי דביק, ו עוגת ספוג עם פודינג ושוקולד.

הוראות

1
חמאה קלה מאוד אגן פודינג 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לגרר בגסות את אחד מגורי התפוחים ולפרוס דק את השאר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
שלב את התפוח פרוס אוכמניות, לזרוק עם 2 כפות סוכר כפית חצי לתוך החלק התחתון של האגן.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מערבבים יחד את הקמח ואבקת אפייה. מקציפים את הסוכרים ואת החמאה יחד בקערה גדולה עם מקצף יד חשמלי עד אור וקרם. לשבור ביצה 1 להכות היטב, ואז להכות את הביצה השנייה (התערובת תיראה מקושקשת). מנפים חצי מתערובת הקמח על תערובת הספוג ומקפלים בעדינות. בזהירות מערבבים במחצית החלב, ולאחר מכן לחזור עם שאר הקמח והחלב, ואחריו גרידת התפוז ותפוח מגורד שמור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
כפית שני שלישים של תערובת ספוג מעל תערובת הפרי באגן ואת הרמה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
7
מורחים את שאר הפרי על גבי, ואחריו את תערובת הספוג הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
מניחים את האגן בדיל קלייה קטן חצי מלא במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
9
אופים עבור 1 שעות (להניח רדיד מעל הדף עבור האחרון 15 דקות אם זה בראונינג מהר מדי) עד שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
בזמן שהפודינג מתבשל, תכיני את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
11
מערבבים את הסוכר, אבקת פודינג וקורנפלור עם 1 כף החלב כדי להפוך את הדבק. הכה בחלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
12
יוצקים את החלב שנותר למחבת, לחתוך את התא וניל לאורכים לגרד את זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מוסיפים את התרמיל לחלב ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
14
יוצקים את זה על תערובת קורנפלור, מערבבים, ואז לשפוך לתוך מחבת נקייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
הסר מהחום ומערבבים את frache crme.
16
שחרר פודינג מצדי האגן עם סכין עגול להב בזהירות להפוך אותו על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
17
תגיש עם הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "