מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב דל שומן למחצה, בלקברי, קמח, וביצים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה, המהפך האולטימטיבי: פודינג טופי דביק, ו עוגת ספוג עם פודינג ושוקולד.
הוראות
1
חמאה קלה מאוד אגן פודינג 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לגרר בגסות את אחד מגורי התפוחים ולפרוס דק את השאר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
שלב את התפוח פרוס אוכמניות, לזרוק עם 2 כפות סוכר כפית חצי לתוך החלק התחתון של האגן.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
גלגלית סוכר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מערבבים יחד את הקמח ואבקת אפייה. מקציפים את הסוכרים ואת החמאה יחד בקערה גדולה עם מקצף יד חשמלי עד אור וקרם. לשבור ביצה 1 להכות היטב, ואז להכות את הביצה השנייה (התערובת תיראה מקושקשת). מנפים חצי מתערובת הקמח על תערובת הספוג ומקפלים בעדינות. בזהירות מערבבים במחצית החלב, ולאחר מכן לחזור עם שאר הקמח והחלב, ואחריו גרידת התפוז ותפוח מגורד שמור.
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.