המקרוני וגבינה האפויים האהובים על אמא
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: המקרוני וגבינה האפויים האהובים על אמא, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מטגנים בצל במשך 2 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב, מלח, חרדל ופלפל; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת רותחים מתעבה.
בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
לתערובת החלב מוסיפים את גבינת הצ ' דר והגבינות האמריקניות; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מערבבים מקרוני וגבינה ברוטב 2 ליטר אפייה; מערבבים היטב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חם תוסס.
בואו מגניב 10 דקות לפני ההגשה.