מרינדה קופצנית של אבא יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המרינדה שלך. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, אבקת בצל, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, בשר כבש מיובש, ו בשר צבי קופצני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי, ורוטב פלפל חריף בקערה. מתבלים עם אבקת שום, אבקת בצל, פלפל וסוכר; מערבבים עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזלי
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כדי להשתמש, לזרוק קילו אחד של בשר פרוס דק עם המרינדה עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים לתוך שקית פלסטיק resealable, ולסחוט את האוויר. להשרות במקרר במשך 48 שעות, ערבוב פעמיים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
הסר בשר מן המרינדה, ולהשליך מרינדה עודף. הכן קופצני על פי הוראות היצרן של המעשן שלך או מייבש.