קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות26
מגזין

המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין

המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין
המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (דבש): חרדל דבש שמנת עבור פירות ים, ירך חזיר צלוי בדבש, ו ירך חזיר מזוגגת של גינס ודבש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. קח את החזיר מהמקרר 15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מלטף אותו יבש עם מגבת נייר, ומתבל את החזיר בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מנצנץ, לצרוב את החזיר עד חום זהוב מכל הצדדים, על 3 דקות לכל הצדדים, או 12 דקות בסך הכל. קח את החזיר מהמחבת, ולהוסיף את ציר העוף. לגרד את כל החלקים החומים מתחתית המחבת, ולשמור את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בעוד בשר החזיר צורב, לטאטא יחד טימין, דבש, וחמאה עד משולב לחלוטין. מתבלים את התערובת במלח ופלפל. בזהירות לשפשף את התערובת על כל החלק החיצוני של חזיר צרוב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים את החזיר בדבש על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף כי כבר משומן קלות. השתמש בכפית כדי לשפוך את כל תערובת הדבש כי פועל את הבשר בחזרה על גבי ירך החזיר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
יוצקים את ציר העוף מן המחבת הצורב לתוך תבנית האפייה. צולים את החזיר בתנור עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 145 ° F. קח את החזיר מהתנור, אוהל עם נייר, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. חותכים לתוך מדליונים, ומגישים עם רוטב המחבת וכמה גבעולים נוספים של קורנית טרי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף