קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות26
מגזין

המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין

המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין
המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (דבש): חרדל דבש שמנת עבור פירות ים, ירך חזיר צלוי בדבש, ו ירך חזיר מזוגגת של גינס ודבש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. קח את החזיר מהמקרר 15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מלטף אותו יבש עם מגבת נייר, ומתבל את החזיר בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מנצנץ, לצרוב את החזיר עד חום זהוב מכל הצדדים, על 3 דקות לכל הצדדים, או 12 דקות בסך הכל. קח את החזיר מהמחבת, ולהוסיף את ציר העוף. לגרד את כל החלקים החומים מתחתית המחבת, ולשמור את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בעוד בשר החזיר צורב, לטאטא יחד טימין, דבש, וחמאה עד משולב לחלוטין. מתבלים את התערובת במלח ופלפל. בזהירות לשפשף את התערובת על כל החלק החיצוני של חזיר צרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים את החזיר בדבש על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף כי כבר משומן קלות. השתמש בכפית כדי לשפוך את כל תערובת הדבש כי פועל את הבשר בחזרה על גבי ירך החזיר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
יוצקים את ציר העוף מן המחבת הצורב לתוך תבנית האפייה. צולים את החזיר בתנור עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 145 ° F. קח את החזיר מהתנור, אוהל עם נייר, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. חותכים לתוך מדליונים, ומגישים עם רוטב המחבת וכמה גבעולים נוספים של קורנית טרי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'