הסויה של שרה במרינדה וגבינת שמנת-סלמון ממולא
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן ופסקאטריה? הסויה של שרה במרינדה וסלמון ממולא גבינת שמנת יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.87 דולר למנה. 67 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם רוטב טריאקי, דבש, פילה סלמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בג'ינג'ר הטחון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה מרהיב. נסו הסויה של שרה במרינדה וגבינת שמנת-סלמון ממולא, המבורגר ממולא גבינה ובצל עם צ'אטני עגבניות בגריל וירקות כבושים, ו סלמון ממולא עם בצל תרד וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את רוטב הסויה, הדבש, 2 כפות החרדל, הג ' ינג ' ר, השום ופתיתי הפלפל האדום בקערה בינונית. מסדרים את פילה הסלמון בכלי רדוד.
יוצקים את המרינדה על הסלמון, הופכים פילה לציפוי שני הצדדים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 20 עד 30 דקות.
בינתיים מכינים את מלית הסלמון על ידי שילוב גבינת השמנת, הבצל הירוק ו 1/2 כפית חרדל בקערה קטנה. מקררים עד לבישול הסלמון.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה בנייר כסף, ומשמנים מעט נייר כסף.
חותכים חריץ בחלק העבה ביותר של כל פילה כדי ליצור כיס קטן. כף תערובת גבינת שמנת לכיס.
מניחים סלמון בתבנית אפייה מוכנה.
מבשלים סלמון בתנור שחומם מראש למשך 10 עד 15 דקות.
מוציאים מהתנור; כפית רוטב טריאקי מעל פילה ומפזרים שומשום. הפחיתו את החום ל -300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). מבשלים עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, כ -5 דקות נוספות.