קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

הסלסה הראשונה של העונה: צנון ועגבנייה ירוקה

הסלסה הראשונה של העונה: צנון ועגבנייה ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל את Salsan הראשון של העונה: צנון & עגבניות ירוקות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 14 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך כוסברה, שמן זית כתית מעולה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה), סלסה עגבניות ירוקה, ו ירוק-סלסה עגבניות.

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים בקערה. לזרוק לשלב. מתבלים במלח ים לא מזוקק ופלפל שחור טחון, ומקררים עד 12 שעות כדי לאפשר לטעמים להינשא לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.