קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

הספגטי והקציצות הטובים ביותר

הספגטי והקציצות הטובים ביותר
ספגטי הטוב ביותר כדורי בשר דורש על 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 16. זה הר ד ' אובר יש 274 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 690 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, רוטב עגבניות, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכונים דומים: קציצות עוף לספגטי וקציצות, קציצות הספגטי והטריות הטובות ביותר, ו ספגטי וקציצות.

הוראות

1
בתנור הולנדי על אש בינונית, מטגנים בצל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את המים, רוטב העגבניות והדבק, הפטרוזיליה, הבזיליקום, המלח והפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בקערה גדולה שלבו את שבעת מרכיבי הקציצה הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. מעצבים ל-1-1/2 אינץ'. ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
במחבת גדולה על אש בינונית, קציצות חומות בקבוצות בשמן עד שכבר לא ורודות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים לרוטב; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד טעמים מעורבבים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מגישים עם ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוביות לחם רכות (חתיכות 1/4 אינץ')קוביות לחם רכות (חתיכות 1/4 אינץ')822אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב עגבניות יכולרוטב עגבניות יכול2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)16ריבס, קצוץ טרי או קפואספגטי מבושל חםספגטי מבושל חם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)4ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פחיות כל אחד) רסק עגבניותפחיות כל אחד) רסק עגבניות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: קיאנטיname, Nero D Avola, סנג ' ובזה

קיאנטי,נירו ד ' אבולה וסנגיובזה הם בחירה מצוינת לספגטי וקציצות. לכל היינות האדומים האיטלקיים האלה יש מספיק חומציות כדי להתאים את רוטב העגבניות בצורה מושלמת במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום רובי, בהיר, בהיר, עם השתקפויות נופך אור. האף פולט ניחוחות של פירות בשלים אדומים, ואחריהם רמזים לטבק, פלפל שחור ועצים מתוקים, שהופכים מורכבים יותר עם הבגרות. בהתחלה מחייב ומלא, הטאנינים משתלבים היטב עם הרכיב הפירותי. טעם לאורך זמן, המבטא את עצמו בעומק מצוין.