הספגטי של אמא המסכנה
זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 67%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק ביצה וספגטי של מסכן, קפונטה של אמא, ו הארנב הקלוע של לה מאמא.
הוראות
יוצקים את שמן הזית למחבת ומניחים על אש בינונית.
מוסיפים את שן השום ומבשלים עד שהציפורן משחימה.
מוציאים את השום מהשמן ומפוררים דק את פרוסות הלחם למחבת. מבשלים עד קלוי יפה, ואז גורפים את הפירורים על מגבת נייר. שמור את השמן.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים כ -8 דקות, עד שהם רכים.
מערבבים את השמן השמור לספגטי, ואז מניחים על צלחות הגשה.
מפזרים פירורי לחם ופלפל שחור גרוס טרי.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
![פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו]()
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.